Tapas Catering Oslo

Vi har levert catering av tapas i Oslo og Akershus i en årrekke. Skal du arrangere firmafest? Kanskje du skal gifte deg? Vi har menyer som passer midt i blinken.

Mens du har en hyggelig kveld med dine gjester, tar vi av oss maten og serveringen. Vi har en spennende og variert tapas meny og leverer catering i hele Oslo og Akershus, alle dager. Tapas anbefales for sittende bespisning, men kan tilpasses stående buffet.

Noen av våre populære tapas retter:

  • Chillibakte villreker og mangosalat
  • Langtidsstekt lammecarré med steinsopp dipp
  • Habaneromarinert kyllingspyd
  • Quinoasalat med friske grønnsaker 

Kortreist mat 

Vi ønsker å tilby deg fersk og smakfull mat, som i tillegg er kortreist. Råvarene våre er lokale og vi velger produsenter og leverandører med omhu. På menyen vår finner du blant annet fingermat, koldtbord, varmretter og tapas catering i Oslo og Akershus. 

Vår meny dekker de fleste behov, alt fra klassiske begivenheter til mer spennende og utradisjonelle eventer. 

Juletapas  

Hva med en spennende og morsom vri på menyen i juleselskapet? Vi lager gjerne en egen meny som er tilpasset julen. Hos oss får du alle julefavorittene dine, men i en tapas variant. Vi er opptatt av fornøyde kunder og kan garantere tapas av ypperste kvalitet med vår catering. 

Allergener

Vi tar hensyn til alle typer allergier, her finner du en oversikt over alle allergener som kan forekomme i våre retter. Enten om du veganer/vegeterianer eller trenger spesialkost er dette noe vi kan tilpasse deg og dine gjester. Gi oss gjerne en beskjed om dette når du bestiller.

Catering i øverste klasse

Vi kan tilby et bredt utvalg av utsøkte retter, og vi strekker oss alltid ekstra for å imøtekomme dine ønsker og behov. Hos oss får du alltid delikat mat som er nydelig dandert og god stemning. 

Catering Oslo har alltid prioritert gode råvarer og ikke minst gode sesongvarer. Vi har god erfaring med komplette arrangementer inkludert lokaler, kokker, utstyr og servitører. I dag leverer vi catering i hele Oslo og Akershus. Målet vårt er å gjøre det enkelt for deg å bestille, derfor kan alt enkelt bestilles via vår hjemmeside. 

Vi er tilgjengelig per e-post og telefon om dere trenger mer informasjon eller har andre preferanser. Bestill catering av tapas i Oslo i dag!