Selskapsmat

Klar for konfirmasjon, 60-årsdag eller dåp? Ved store anledninger er det kjekt å kunne imponere litt ekstra – vi tilbyr selskapsmat til små og store arrangementer.

Inviter til fest uten bekymring 

Vi har et stort utvalg av selskapsmat på menyen, og lang erfaring med å arrangere komplette arrangementer inklusive lokaler, kokker og servitører. Vi tilbyr alt fra snitter og koldtbord, til tapas og varmmat.  

Vårt brede og delikate cateringmeny gir deg et kvalitetsmåltid uansett anledning. Vi vet at forberedelsene til et selskap kan kreve mye tid og energi. I tillegg føler mange på unødvendig stress under planleggingen av et større arrangement. Det er gjerne lokaler som skal ordnes, invitasjoner skal sendes ut og mat skal lages. 

Vi ønsker derfor å gjøre det enkelt for deg å bestille selskapsmat, slik at det er en mindre ting å bekymre seg for. Alt kan bestilles via vår hjemmeside og vi er tilgjengelige per e-post og telefon hvis dere trenger mer informasjon og hjelp. 

Menyer

Vi leverer personlig service, kvalitet og fleksible løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Et vellykket arrangement er avhengig av god og riktig mat, samt levering til avtalt tid. 

Catering julemeny 

Vår julemeny er svært populær og vi har alle julefavorittene man trenger for en smakfull og hyggelig kveld. Julemenyen består blant annet av juletallerken, juletapas og pinnekjøtt fra Jos Jacobsen. Vi er opptatt av fornøyde kunder og kan garantere selskapsmat av ypperste kvalitet. 

Juletapas er en morsom og spennende vri på koldtbordet i et juleselskap. Se gjerne vår julemeny her

Spesialkost og allergener 

Vi legger gjerne til rette for gjester med allergi eller behov for spesialkost og vegetar. Våre kokker er dyktige på å lage retter som ligner og smaker som det resten av selskapet spiser. 

Vi tar allergier på alvor, derfor har vi en egen side på nettsiden vår hvor du finner en oversikt over allergener som kan forekomme i våre retter. Denne oversikten viser de mest vanlige allergene. Dersom du har andre allergier, ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg. 

Om Catering Oslo

Vi kan tilby et bredt utvalg av utsøkte retter, og vi strekker oss alltid litt ekstra for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi serverer delikat mat som er nydelig dandert og garantert gir god stemning. 

Vi benytter kun gode råvarer, gjerne sesongvarer, og har lang erfaring med å arrangere arrangementer fra A til Å, inkludert lokaler, kokker, utstyr og servitører. Vi leverer i dag til hele Oslo og Akershus. For å gjøre det enkelt for deg å bestille kan alt bestilles og tilpasses via vår hjemmeside. 

Vi er tilgjengelig per e-post og telefon om dere trenger mer informasjon eller har andre preferanser. Bestill selskapsmat hos Catering Oslo i dag.