Fingermat catering

Skal du holde et selskap og ønsker å servere perfekte fingerporsjoner? 

Vår meny av fingermat er praktisk presentert og satt sammen av smaker som passer enhver gane. 

Perfekt snack til vin

Fingermat er godt og praktisk, det krever ikke mye utstyr og kan stort sett spises uten bestikk. Velger du Catering Oslo kan du føle deg trygg, og heller konsentrere deg om de øvrige sidene ved ditt arrangement. 

Enten du skal arrangere et møte, en fest eller et uformellt selskap, så passer det alltid godt med fingermat. Kontakt oss gjerne i dag, så hjelper vi med å finne en meny som passer ditt arrangement.

Vi har levert fingermat catering til begivenheter som: 

  • Konfirmasjon
  • Familieselskap
  • Minnestund
  • Bursdag
  • konferanser 

Fleksibilitet og kvalitet 

Som cateringfirma er vi stolte over å kunne gi deg en smaksopplevelse bygget på det beste av sesongens råvarer. Med Catering Oslo kan du være trygg på at alle råvarer er valgt ut med nøye omtanke og fokus på både smak, kvalitet og miljø.  

Hos oss er det viktig med motiverte og kreative medarbeidere som setter pris på kvalitet. Våre fagfolk har lang erfaring og er hele tiden sultne etter å utvikle nye spennende retter og smaker.

Fingermat eller tapas er den perfekte maten på lange konferansedager, eller som aperitiff og lunsj på tilstelninger. Fingermat catering passer under mange festlige omstendigheter. Vi tilbyr catering til alle anledninger og spesialtilpasser menyer dersom dere ønsker dette. 

Om Catering Oslo

Vi kan tilby et bredt utvalg av utsøkte retter og vi strekker oss alltid ekstra for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi garanterer delikat mat som er nydelig dandert og byr på god stemning. 

Vi benytter alltid gode råvarer og ikke minst sesongvarer. Vi har god erfaring med komplette arrangementer inkludert lokaler, kokker, utstyr og servitører. I dag leverer vi catering i hele Oslo og Akershus og vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å bestille, så alt kan bestilles via vår hjemmeside. 

Vi er tilgjengelig per e-post og telefon om dere trenger mer informasjon eller har andre preferanser. Bestill fingermat catering i dag.