Catering Oslo

Vi i Catering Oslo gjør det vi kan for å tilfredsstille dine ønsker. Vi har en spennende og variert meny og gir deg et kvalitetsmåltid uansett anledning. 

Noe for enhver smak

Vi tilbyr alt fra levering av småretter og enkeltmåltider, til komplette arrangementer inklusive lokaler, kokker og servitører. På menyen vår har vi alt fra kjøtt, fugl og fisk til skalldyr, spesialkost og vegetar/vegansk mat. 

Allergener 

Vi tar allergier på alvor, derfor har vi en egen side på nettsiden vår finner du en oversikt over allergener som kan forekomme i våre retter. Denne oversikten viser de mest vanlige allergene. Dersom du har andre allergier, ta kontakt med oss slik at vi kan tilpasse menyen for deg. 

Bryllup

Vi setter kvalitet høyt, og god mat er en stor del av en viktig begivenhet. 

Bryllup er kanskje den høytidelige anledningen i livet det stilles aller størst forventninger til. Det er også en dag hvor det skjer mye annet man gjerne må tenke på. Vi ønsker at du skal huske tilbake på dagen din og tenke at maten smakte fortreffelig og at servitørene hadde alt under kontroll. 

Vi har lang erfaring med gjennomføring av bryllup, og vi skreddersyr gjerne menyen til ditt bryllup: 

  • Tapas og koldtbord (buffet) 
  • Menyer
  • Kaker 

Vi hjelper deg med en passende meny, og stiller med topp service og ikke minst en delikat presentasjon av alle rettene. 

Mindre events 

Skal du holde et mindre selskap, og ser etter catering i Oslo? Ta kontakt med oss i dag.

God mat og gode venner er den perfekte kombinasjonen for en vellykket aften. 

Vi bistår med: 

  • Kokker
  • Servitører
  • Lokaler 
  • Utstyr

Kort om oss 

Vi tilbyr førsteklasses mat til alle anledninger. Vi har lang erfaring med gjennomføring av bryllup, konfirmasjoner, firmafester og andre arrangementer. I tillegg strekker vi oss alltid ekstra for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi har noe for enhver gane. 

Vi leverer catering og selskapsmat i Oslo øst og vest, samt Akershus. Kontakt oss i dag så hjelper vi med å finne en meny som passer ditt arrangement. Vi garanterer delikat catering som er flott dandert og god stemning fra våre kokker.